Landschapsbeheer Flevoland

 

Foodwalks in Flevoland, idee voor een bedrijfsuitje?

In Nederland komt een compleet nieuw netwerk van maaltijdwandelingen en - fietstochten. Aan de hand van lekkere recepten en een simpele routebeschrijving kan iedereen zelf ingrediënten voor een maaltijd bij elkaar plukken. Voor een smaakvol dagje uit. Zo wordt de rijke, maar bijna verloren, traditie van het zelf bereiden van bramenjam, zomerse salades en kastanjetaarten weer nieuw leven ingeblazen.

Op de website www.foodwalks.nl worden deze culinaire hoogstandjes gekoppeld aan fraaie wandelingen in de natuur. Ook in Flevoland zijn inmiddels enkele foodwalks gerealiseerd. 

Iedereen kan deze wandelingen maken, maar het is extra leuk om dit samen met collega’s of vrienden onder begeleiding van een kenner van eetbare planen te doen en vervolgens samen een recept met de zelf geplukte ingrediënten te bereiden. Een idee voor uw bedrijfsuitje of familiefeestje? Kijk hier voor meer informatie of neem gerust contact op met Margriet Brouwer van Landschapsbeheer Flevoland  0320- 294939 of brouwer@landschapsbeheer.net.