Landschapsbeheer Flevoland

Financiers

Landschapsbeheer Flevoland financiert het overgrote deel van haar activiteiten met projectgelden. Deze financiële middelen zijn voor een belangrijk deel afkomstig van overheden als de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Flevoland en de Nationale Postcode Loterij.

Door lid te worden van de Nationale Postcode Loterij steunt u indirect de activiteiten van Landschapsbeheer Flevoland en onze collega-organisaties in de andere provincies.

LandschappenNL en de Nationale Postcode Loterij

LandschappenNL is één van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij; de grootste goede doelenloterij van Nederland. In 2016 ontvangt LandschappenNL een financiële bijdrage van 13,5 miljoen euro. Een enorm bedrag waarmee LandschappenNL een verschil kan maken voor het behoud en ontwikkeling van het waardevolle Nederlandse cultuurlandschap.

De samenleving wint altijd

Van de opbrengst bij de Nationale Postcode Loterij is 50% bestemd voor het goede doel. Dankzij 2,7 miljoen deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij was er over 2015 een bedrag van € 328 miljoen te verdelen onder ruim 100 organisaties op het gebied van mens en natuur. 

Klik hier om naar de website van de Nationale Postcode Loterij te gaan.