Landschapsbeheer Flevoland

Bedrijven

Maatschappelijk ondernemen
Door aandacht te besteden aan uw omgeving kunt u de beeldvorming rond uw bedrijf gunstig beïnvloeden. Zo heeft groen in de directe omgeving een positieve uitstraling naar uw klanten en bezoekers. Meer ruimte voor natuur op uw terrein nodigt werknemers uit om in beweging te komen en tijdens de lunch een frisse neus te halen. Houdt u rekening met planten en dieren bij bijvoorbeeld bouw- en graafwerkzaamheden? De kritische burger zal het zeker waarderen. Landschapsbeheer Flevoland biedt verschillende mogelijkheden om aan dit maatschappelijk ondernemen invulling te geven.

Een groen bedrijventerrein
Landschapsbeheer Flevoland biedt advies, ontwerp en begeleiding van idee naar uitvoering voor een meer natuurlijke inrichting van uw bedrijfsterrein en -gebouwen. 

Vleermuizen en gebouwen
Bepaalde vleermuissoorten houden er van om de dag in gebouwen door te brengen, in de spouw of onder het dak. Bij renovaties of verbouwingen is het goed om rekening te houden met hun (mogelijke) aanwezigheid. Alle vleermuizen zijn zwaar beschermd. Zinvolle maatregelen staat beschreven in deze folder

Recreatiebedrijf
Heeft het groen op uw bedrijf onderhoud nodig? Of wilt u uw terrein (deels) opnieuw inrichten? Een natuurlijke en bij het landschap passende inrichting kan een gunstig effect hebben op de aantrekkingskracht van uw recreatiebedrijf. Neem eens contact met ons op.

Bijenhotels voor bedrijven

Plaats een bijenhotel bij uw bedrijf. Lees meer hierover via deze link.

Foodwalks

Wil je met collega's eens iets heel anders doen, lekker naar buiten, met een culinaire inslag? Wat dacht je van een Foodwalk?

Buiten bedrijf
Zoekt u voor uw bedrijf een leuk dagje uit? Het project Buiten Bedrijf combineert gezonde inspanning, aangename ontspanning en een flinke dosis teambuilding. Bel ons voor meer informatie op 0320-294939.