Landschapsbeheer Flevoland

Agrariërs & particuliere grondeigenaren

U hebt een agrarisch bedrijf...
Dan kan Landschapsbeheer Flevoland u begeleiden bij het opzetten van natuur- en landschapsprojecten en bij het aanvragen van subsidie voor de begeleiding en uitvoering van deze projecten: 

Verder bestaat voor agrariërs in Flevoland de mogelijkheid om een wandelpad aan te leggen over hun terrein. Meer informatie over deze unieke boerenlandroutes is te vinden op de website van de stichting "Op de kuierlatten'

In onze webwinkel vindt u tenslotte onder de categorie erven enige publicaties over natuur en beplanting op het boerenerf. 

Particuliere grondeigenaren

Particuliere grondeigenaren

Particuliere terreineigenaren op het platteland en aan de rand van de stad kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een goed beheerd landschap met ruimte voor plant en dier. Landschapsbeheer Flevoland helpt van idee naar project, zorgt voor advies en regelt de financiering.

Wellicht bent u lid van een golfvereniging of volkstuinvereniging? Een vereniging die open staat voor een aantrekkelijke en natuurlijke aankleding van haar terrein.... Neem gerust eens contact met ons op.

Als particulier bewoner van een voormalig boerenerf kunt u ook profiteren van onze bovengenoemde ervenprojecten.