Landschapsbeheer Flevoland

 

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Tussen de woonwijk Oostrandpark en de Lage Vaart ligt een klein graslandje met een poel, picknickbank  en een grote knotwilg. Een veldje waar bewoners zich bezighouden met natuurontwikkeling rond de poel.

Door de inspanning van de werkgroep Orchideeënveld staan er inmiddels vele tientallen orchideeën in de oeverrand langs de poel. We werken woensdagavond 17 mei en 14 juni.

Komende agendapunten
  Soortenzoekdag Larserbos Soortenzoekdag Larserbos 27 mei 2017 - 28 mei 2017 Zaterdagavond 27 mei en zondag 28 mei is de Soortenzoekdag in het Larserbos. Georganiseerd door Landschapsbeheer Flevoland en KNNV Lelystad. Er zijn diverse excursies. Klik ... Soortenzoekdag Larserbos   Zeisbrigade Zeisbrigade 1 juni 2017 In Flevoland is sinds kort voor de hele regio (dus niet alleen voor Flevoland) een zeisbrigade actief. Net zoals er ook hoogstambrigades op diverse plekken in het land zijn. ... Zeisbrigade

Datum
Woensdag 17 mei 2017

Locatie
Lelystad

Verzameld wordt om 19.30 uur bij de picknickbank langs de Lage Vaart.  Wie onbekend is met de locatie kan het beste even contact opnemen met Ineke van Westrienen (inekevanwestrienen@online.nl)

Lees hier meer over ons project bij het Orchideeënveld Oostrandpark.