Landschapsbeheer Flevoland

 

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Tussen de woonwijk Oostrandpark en de Lage Vaart ligt een klein graslandje met een poel, picknickbank  en een grote knotwilg. Een veldje waar bewoners zich bezighouden met natuurontwikkeling rond de poel.

Door de inspanning van de werkgroep Orchideeënveld staan er inmiddels vele tientallen orchideeën in de oeverrand langs de poel. We werken woensdagavond 17 mei en 14 juni.

Komende agendapunten
  Vleermuisexcursie Vleermuisexcursie 22 september 2017 Gaat u mee in het Bultpark vleermuizen spotten? Om 20.30 uur start de wandeling. Vanaf 20.00 uur bent u welkom voor een kop koffie/thee in de Ruiltuin achter de school aan de ... Vleermuisexcursie   Zeisbrigade op Schokland Zeisbrigade op Schokland 28 september 2017 In Flevoland is sinds vorig jaar de zeisbrigade actief. Eigenaren van veldjes, boomgaarden of andere groenstroken kunnen deze zeisbrigade benaderen om (gratis) ... Zeisbrigade op Schokland

Datum
Woensdag 17 mei 2017

Locatie
Lelystad

Verzameld wordt om 19.30 uur bij de picknickbank langs de Lage Vaart.  Wie onbekend is met de locatie kan het beste even contact opnemen met Ineke van Westrienen (inekevanwestrienen@online.nl)

Lees hier meer over ons project bij het Orchideeënveld Oostrandpark.