Landschapsbeheer Flevoland

 

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Tussen de woonwijk Oostrandpark en de Lage Vaart ligt een klein graslandje met een poel, picknickbank  en een grote knotwilg. Een veldje waar bewoners zich bezighouden met natuurontwikkeling rond de poel.

Door de inspanning van de werkgroep Orchideeënveld staan er inmiddels vele tientallen orchideeën in de oeverrand langs de poel. We werken woensdagavond 17 mei en 14 juni.

Komende agendapunten
  Zeisbrigade Zeisbrigade 22 juli 2017 In Flevoland is sinds vorig jaar een zeisbrigade actief. Eigenaren van veldjes, boomgaarden of andere groenstroken kunnen deze zeisbrigade benaderen om (gratis) ... Zeisbrigade   Ringslangen tellen Ringslangen tellen 22 juli 2017 Wilt u leren hoe je ringslangen moet tellen, ga dan mee tijdens een monitoringsronde in het Oostvaardersveld.   Verzamelen om 14.00 uur op de Knardijk ter ... Ringslangen tellen

Datum
Woensdag 17 mei 2017

Locatie
Lelystad

Verzameld wordt om 19.30 uur bij de picknickbank langs de Lage Vaart.  Wie onbekend is met de locatie kan het beste even contact opnemen met Ineke van Westrienen (inekevanwestrienen@online.nl)

Lees hier meer over ons project bij het Orchideeënveld Oostrandpark.